Høstseminar i Larvik

En av årets fineste samlinger, gikk av stabelen i høstferien. Med felles avreise fra Oslo, hadde vi med oss deltagere fra Oslo, Hedmark, Akershus og Østfold. Alle klare for en langhelg med jobbing og moro. Og, begge deler ble det mye av

Høstseminar fant sted på Gon Camping, i Larvik. Det var skolering hver eneste dag, med temaer som lokallag og påvirkningsarbeid, rus forebyggende arbeid - ung til ung, rus reformen og andr viktige temaer.

Noe av det som ble jobbet med gjennom helgen var blant annet viktigheten av å bygge gode relasjoner, relasjoner innad i lokallagene, med skoler og nærmiljø, med samarbeidspartene. Det var også fokus på blant annet hvordan utvikle nettverkene sine, skape synlighet og engasjement for det arbeidet vi driver me

Mye av helgen handlet om å bygge relasjoner og på kveldene gjorde vi nettopp dette. Det var Quiz, skummel-tur med rebus, halloweensfest og mye god mat.

Det var en utrolig dedikert gjeng med som vi garantert kommer til å høre mye fra!