UMN Hamar møte med Hamar KrF

Møte på Café Uno, Utafor innafor og Hamar KrF

Møte på Café Uno, Utafor innafor og Hamar KrF

UMN Hamar ble invitert på møte av Hamar KrF som skulle få besøk av stortingsrepresentant til Hamar, Jorunn Elisabeth Gleditsch Lossius. Leif-Tore Slettli, valgkampleder og Charlotte Veland Hoven, 1. kandidat Hamar KrF ville at UMN Hamar skulle kommentere på rusbruk blant ungdom i Hamar, samt snakke mer om det UMN gjør og hvordan vi jobber.

Abdullah Almakhzoum, leder i UMN Hamar stilte opp og fortalte om sin bakgrunn i UMN og hvorfor frivillighet er viktig for han. Fra dette møte fikk Abdullah komme i kontakt med andre dyktige organisasjoner og ungdomsklubber i Hamar som vil gjerne samarbeide med han og lokallaget.

Takk for invitasjonen Hamar Krf! Og takk for møte Café UNO og Utafor Innafor!