Landsstyret

landsstyret :

UMN sitt landsstyret blir valgt en gang i året på UMN sitt landsmøte. Landsstyret består vanligvis av medlemmer fra ulike lokallag fra hele landet. Landsstyret jobber på mandat fra Landsmøtet og er UMNs styrende organ mellom hvert landsmøte.

For kontakt send e-post til : umn@umn.no eller tlf 23214595


Iido Ali  iido@umn.no

Iido Ali

iido@umn.no

Iido Ali

Styreleder

Iido er en 22 år gammel jente fra Oslo. Hun er hardtarbeidende, motivert og ansvarsfull. Hun jobber mot en bachelorgrad i sosialt arbeid.

Iido ble gjenvalgt til landsstyret på årsmøtet i år. Hun er veldig motivert og klar for å jobbe videre for å styrke UMN som organisasjon.

Yabu Regina Bullen

Yabu Regina Bullen

YABU REGINA BULLEN

Nestleder

Alfonso Eduardo

Alfonso Eduardo

Alfonso Eduardo Lumanog Amodia

Styremedlem

Alfonso Eduardo (Eddie) er blid og positiv 22 år gammel gutt fra Oslo. Eddie er  sjamerende , morsom og lojal. Han er for tiden elev på helsefag på Hersleb Vgs. For øyeblikket er hans eneste ønske er å fullføre skolen og la tiden eller skjebnen bestemme hva han skal gjøre videre. Til tider er han litt distre og glemsom, men han har et stort hjerte for UMN!

Kamal Alnaeb

Kamal Alnaeb

Kamal Alnaeb

Styremedlem

Kamal er 20 gammel og bor i Oslo. Kamal har vaært aktiv i UMN siden 2018. Han er nestleder i UMN Hamar og sitter i landsstyret. Ved siden av å være aktiv i UMN studerer Kamal og han liker å bruke tiden med venner.

Ahmed Elmi

Ahmed Elmi

Ahmed Elmi

Styremedlem

Ahmed er 24 år gammel, og bor i Oslo. Ahmed har vært aktiv i UMN siden 2018. Ahmed er en av UMN sine superververe, og har alltid gode tips for hvordan UMN kan verve og vokse. Hans favoritt reisemål er “Halifornia” og Dubai. Han er opptatt av entreprenørskap og innovasjon.

Laith Aljuhmany

Laith Aljuhmany

Laith Aljuhmany

Styremedlem

Laith er 17 år gammel, og bor på Løten. Han har vært med i UMN siden 2018. Laith er veldig opptatt av forebygging og rus politikk. Han er veldig engasjert i lokalsamfunnet og ungdommers muligheter for deltakelse.

Carina Busa

Carina Busa

Carina Busa

Styremedlem

Abdullah Almakhzoum

Abdullah Almakhzoum

abdullah almakhzoum

Styremedlem

Abdullah er 19 år gammel, og bor i Hamar. Abdullah er leder for UMN Hamar, og er veldig opptatt av å bygge opp lokallagene i UMN og lokalt påvirkningsarbeid. Abdullah er også veldig opptatt av verving og medlems rekruttering og er verve ansvarlig i landsstyret. Abdullah har ambisjoner om å studere medisin etter videregående.

Georg Abramenko

Georg Abramenko

Georg Abramenko

Styremedlem

Georg er 17 år gammel, og bor i Oslo. Han er i UMN Oslo, er veldig opptatt av ungdoms engasjement og påvirkning. Georg driver med kampsport. Han er for tiden i USA på utveksling.

Varamedlem

Varamedlem

Lamia Alnaeb

Varamedlem

Lamia er 19 år gammel, og bor i Oslo. Lamia har vært med i UMN i siden 2018. Lamia er med i UMN Oslo.