Feb
20
to Feb 22

Nasjonal Vinterskolering

Vinterens Ikke i min skolegård -skolering skjer i vinterferien og vi håper å se deg!

Vil du være med å lære om hvordan UMN snakker om rusmidler til andre ungdommer? Vil du møte nye venner og få minner for livet?

Skoleringen skal være fra onsdag 20 feb. kl 12.00 18:00 fredag kl. 20.00 Skolering finner sted på Juvente sin hytte i Tønsberg ( https://juvente.no/hytter-og-eiendommer/sjogaren/ )

Det blir felles avreise fra Oslo.

For mer info send e-post til Iido Ali på iido@umnn.o eller Meena på meena@umn.no

View Event →
Mar
23
12:00 PM12:00

Lokalvalgskonferanse

Actis arrangerer Lokalvalgkonferanse for medlemsorganisasjonene. Har du lyst til å bli en av UMN sine deltakere på denne konferansen og få mulighet til å lære mer om ruspolitikk og hvordan dere kan arbeide fram mot valget?

Ta kontakt med Iido Ali på e-post iido@umn.no

View Event →
Apr
5
to Apr 7

Landsmøte

Da var det tid for årets viktigste møte, nemlig landsmøte. Innkalling til landsmøte har blitt sendt ut til alle lokallag.

Landsmøte finner sted lørdag 6 april i Torggata 1, fra kl. 10.00- 18.00

Første LS -samling blir søndag 7.april i Torggata 1, fra kl. 11. 16.00

For mer informasjon ta kontakt med Styreleder Iido Ali på e-post iido@umn.no eller daglig leder Meena på e-post meena@umn.no

View Event →
Jul
22
to Jul 27

UMN Sommerleir

Årets sommerleiren finner sted fra 22. juli -27.juli på Lundeleirsted! Med idylliske omgivelser samles vi nok en gang for å ha en av årets hyggeligste events, med inspiserende workshop, spennende skoleringer og morsomme aktiviteter for alle.

Felles avreise fra Oslo med buss: 22.juli kl. 13.00

View Event →